23948sdkhjf

Dansk Supermarkeds krav skyld i dyrehandels konkurs

Voldsom huslejestigning blev for meget for Vita Dyrecenter.
En voldsom huslejestigning fra Dansk Supermarked til lejerne i Næstved Storcenter er skyld i, at dyrehandlen Vita Dyrecenter nu er gået konkurs.

Det skriver Sjællandske Næstved.

Dansk Supermarked ejer Næstved Storcenter, og i november sidste år vandt virksomheden en retssag mod en del af lejerne, hvorefter huslejen blev sat op med tilbagevirkende kraft.

Vita Dyrecenter skulle herefter betale 100.000 kroner om året for lokalerne.

- Det kunne ikke lade sig gøre at drive butikken i storcentret med den nye højere husleje, siger Morten Springer, som derfor lukkede forretningen og åbnede en ny et andet sted i byen.

2. august gik selskabet bag Vita Dyrecenter konkurs.

Dansk Supermarked oplyser, at der er rejst krav mod Vita Dyrecenter, der ligesom de andre lejere blev tilbudt et forlig.

- Forud for rettens behandling af huslejesagen tilbød vi Vita Dyrecenter at indgå i en dialog om huslejen mod, at de som lejer nedbragte deres udestående. Det ønskede de ikke, hvorfor vi ikke kunne finde en pragmatisk løsning i fællesskab. Det er vi som udlejer altid interesseret. Men naturligvis uden at det går ud over centerets øvrige lejere, som vi naturligvis har et stort ansvar for som udlejer, siger Mads Grand, kommunikationsdirektør i Dansk Supermarked.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094